Leketøy for menn erotiske lydbøker

leketøy for menn erotiske lydbøker

litt like. Hvis du er heldig, så treffer du kanskje en som fikser dette bra. Han snakket med magasinet The Bookseller. Har prøvd dette et par ganger med menn fra chattekanaler, mest av nysgjerrighet og på pur. Alle er blitt lydbøker. Noen titler har vært erotiske. Hun sier målet med lydbøkene var å gi noe mer til sjangeren. I Sverige satser flere forlag på sensuelle lydbøker. Det blir gjerne midt mellom romantikk og materiale for onani, sier Persson. Hos både mennesker og dyr er øret et viktig seksuelt organ. Forfatteren har et annet navn. En gruppe gynekologer hjelper eldre kvinner til å finne tilbake til sexlysten sin. leketøy for menn erotiske lydbøker

Leketøy for menn erotiske lydbøker - Erotiske lydb

Den mest populære erotiske lydboka er «Ett rosa begär». Forlaget World Audio Publishing kom med serien «Risky Romance». Konkurrenten Forum slapp sitt romantikk-merke «Lovereads». Callin Öhrvall Delmar er en av forlagets innlesere. Den viser at menn lastet ned tre av ti erotiske lydbøker i 2017. De fem mest populære lydbøkene hos forlaget er alle erotiske. Det er artig å tenke på at folk lytter til disse bøkene når de pendler til og fra jobb, uten at medpassasjerene aner noe, sa Ian Small i Audiobooks tidligere. I vår kom forlaget Hoi med sin erotiske serie. Hun sier at hun liker best å lese de romantiske delene, gjerne der paret møtes. Den inneholder korte noveller.

Leketøy for menn erotiske lydbøker - Satser p erotiske

Madeleine Persson er prosjektleder hos Leopard. Kvinner lytter mest til erotiske lydbøker. Vi ville gi ut en serie som viste virkeligheten bedre. Til høsten planlegger de å gi ut egen erotikk. Forlaget har gitt ut åtte erotiske lydnoveller. Det virker som om lytterne er fornøyd med tilbudet. Svenske Word Audio natalierth anal norsk volafile gir snart ut lydnoveller rettet mot eldre kvinner. Hun har akkurat lest inn sin bok nummer 100. og jeg la bare bort all sjenanse og lot det stå til. Det skjer under merket «Storytel Original». Hos Lydbokforlaget kan folk lytte til «Fifty Shades»-serien. De hadde også med spenningsinnslag kalt «Sthlm by nite».

1 tenkte på “Leketøy for menn erotiske lydbøker”

  1. Leopard forlag kom med en lydbokserie med sexnoveller for kvinner.

Legg igjen et Svar