Livmortappen ved tidlig graviditet norskexfilmer

: Hard, lukket, lavt plassert i skjeden, «tørr» eller litt fuktig. Tok en slik "innvendig sjekk" i går, og det jeg mener er livmoren kjentes stor. Like før/under mens er livmortappen: åpen, hard som nesetippen, lavt plassert i skjeden, fuktig, kan være litt bakovervendt. Ved tidlig svangerskap: Tett lukket, «plugget igjen, lavt plassert hos noen, høyt plassert hos andre.

Livmortappen ved tidlig graviditet norskexfilmer - Tappen gjennom

Hvordan er livmortappen ved tidlig graviditet, før man har testet? Noen som har erfaring med dette? Da var jeg 4-uker på vei. Dagen før IKM var jeg derfor sikker på at mensen var på vei, siden jeg mente jeg hadde litt åpning. Lavt plassert i skjeden, middels myk - den er myk på "utsiden" og hard like under "overflaten". Skal den være høyt eller lavt plassert? Min livmortapp lukker seg temmelig raskt etter EL uansett, men "konsistensen" forandrer seg merkbart (og ganske raskt) etter at jeg ble befruktet. Lykke til alle sammen! Har sånn litt tykk kremete utflod (sorry nasty detaljer:P). For jeg skal vel kjenne et søkk der siden jeg har født før?

Livmortappen ved tidlig graviditet norskexfilmer - Noen som vet

Trodde vel heller ikke at det var mulig at jeg var gravid alt nå, vi prøvde så svenska sex historier erotikknett lenge på første- og andremann! Dessverre så mistet jeg i sa etter dager. Leste et sted at man kunne kjenne livmorhalsen ved. Stikker i høyre eggstokk. Jeg er gravid for tredje gang (nygravid nå, 5 uker på vei og de to siste svangerskapene har livmortappen vært en av de sikreste indikatorene på graviditeten. Burde ikke sett et knøttlite utslag engang. Man bør også slutte å sjekke livmortappen når man blir gravid, for å unngå. Da er det for tidlig å si noe om resultatet. Må likevel si at om man kontrollerer livmortappen forsiktig med en eller to fingre, og "sveiper" over tappen, er dette absolutt ikke mer uhygenisk enn å ha et samleie! En liten tapp på str med tuppen på en lillefinger (?). For å sjekke hvordan livmortappen føles når du er gravid, så må du vite. Plassering og konsistens på ulike stadier i syklusen: Før eggløsning: Hard, lukket, lavt plassert i skjeden, «tørr» eller litt fuktig. Jeg fant ut at jeg var gravid for uker siden. Å MEN du kan være gravid for det. Lurer litt på om jeg er gravid. Nå i tredje svangerskapet kjente jeg også at livmortappen ble mykere ca en uke etter EL, og tappen ble temmelig bakovervendt. Høyt plassert i skjeden, glatt og sleip, sentrert i skjeden. Scannet fra «Taking charge of your fertility» av Toni Weschler. På den annen side, så kjennes min ca lik ut tidlig i graviditet, som det. Tappen er fortsatt langt opp, men sånn snurpete åpning. Kan være litt bakovervendt, rosarød i fargen, like før/under mensen: Åpen.

1 tenkte på “Livmortappen ved tidlig graviditet norskexfilmer”

  1. Med nummer to merket jeg ca en uke etter EL at livmortappen ble flatere og mykere, jeg ble da ganske sikker på at jeg var gravid.

Legg igjen et Svar