Verdens morsomste vitser drammen

ut til den lille pasienten som kunne bli kvalt. For hodet ditt stikker opp av håret.». 23 Hørt helt på grensen: -Jeg er intelligent, sa nordmannen. 96 En mann førte en samtale med Vårherre.

Verdens morsomste vitser: Verdens morsomste vitser drammen

55 Naboen vår er havnet på sykehuset, sa den ene. Bare trykk på subscribe nederst på siden så er du med i listen. Det var bare naboen Franz. Åtte meter og 36 centimeter, svarte snekkeren. En av hans gamle venner tok et par mynter og kastet på kistelokket idet det ble firt ned i graven, noe som undret presten. I et prosjekt som har blitt beskrevet som tidenes største vitenskaplige studie av humor, har British Association for the Advancement of Science bedt nettbrukere over hele verden om å sende inn sine vitser og rangere andres forslag. Da han var ferdig, hadde han ganske mange murstein til overs. Jeg hev ham ut fra verandaen.

Her er verdens morsomste: Verdens morsomste vitser drammen

80 Det var en katolsk prest og en rabbiner og en svenske som arrangerte en fisketur. Psykiateren forsto at han måtte gå langsomt frem og sa til pasienten: -Jeg foreslår at vi skrur av bryteren nå og ser hva som skjer. Ja, og i september døde min far og etterlot seg en halv million, -Oj, du har mistet begge dine foreldre! Halvveis oppe møtte han pallen og fikk seg et smell hvoretter han for videre i ørske til han kom helt opp og klemte hendene til blods i taljen. Jeg satt på bussen og jeg så ei dame som reiste seg og hadde kjolen inne i rumpesprekken. Du forstår, sa sjåføren. 38 En eldre dame så en hestelort på fortauet utenfor hagegjerdet hennes og sa til en mann som gikk forbi at dette var fint å ha på jordbæra. Min sønns stesøster er jo da også hans farmor ettersom min far er hans farfar. Når kisten på ny skulle ut av kapellet, sa svigersønnen: -Vær nå forsiktig med dørkarmen!

Videos

Fun Loving PArty Girls. En gang skulle moren og faren reise til utlandet og lille Petter måtte bo noen dager hos bestemor og bestefar på landet. 130, tjutta var navnet på en original på Sørlandet i gamle dager da kystruta anløp alle småbyene langs kysten. Alle barna ville ha en skjønn kattunge, unntatt Ella, hun ville ha en tarantella. Her prøver jeg å ta livet mitt ved å putte en selvmordspille i drinken min og så tar du den fra meg! 73 Julius lurte på hvorfor det heter månedslønn, når det ikke er mer penger i posen enn til 14 dager 72 Den eldre mannen gikk til legen og klaget over mye luft i magen. Hun pekte på kneet og sa: Auuu, så vondt. Har du begynt å spise bananen? Jeg har en gammel og syk mor som trenger hjelp. Så kan du finne det ut selv. Min Rolls Royce står utenfor. 26 Legevakten fikk en telefon der en nærmest hysterisk mann sa at lillegutt hadde svelga en kondom og at noen måtte komme og hjelpe dem. Vi gjør sånn med Göran Persson hver morgen, sa han. Det samme gjelder et barn når du skal fortelle vitser til.

1 tenkte på “Verdens morsomste vitser drammen”

Legg igjen et Svar