Abonnement blad ekte mennesker

abonnement blad ekte mennesker

av KK for kun 298 kr en gave. Bestill enkelt på KK sine hjemmesider. Til «flink pike»-beskyldningene svarer redaktøren: Selvfølgelig skal vi være flinke når vi vil lage Norges beste magasin!

Mat fra Norge: Abonnement blad ekte mennesker

Minervas, linn Aurora Wengen skryter også av det nye magasintilskuddet i sin kommentar om Altså. Ennå får de rundt 30 nye abonnenter om dagen. Med denne rabattkoden kan du spare 80 på ditt abonnement uansett om du velger 10 eller 20 utgaver. Jeg tror abonnentene setter pris på at engasjementet vårt er ekte. De har som mål å være noe annerledes, noe nytt, noe de mener kvinner trenger. Å lese noe som er ment for kvinner, som ikke i samme slengen føles fordummende (for ja, det er ofte slik skriver hun. Spar penger, nå kan du spare opptil 1399 kr ved å bli en abonnent. Rabattkode er bekreftet, kun 289 kr, med dette abonnente til KK vil du motta 10 blader av KK for kun 298 kr en gave.

Videos

Fox girl fucks a human Uncensored Hentai. Alt du trenger å gjøre er å bestille ditt abonnement. Vi har nok en litt annen motivasjon enn mange av de andre mediehusene, som selger for å tjene mest mulig penger til aksjonærene, sier Eliassen-Coker. I tillegg til at abonnentene strømmer inn, har det kommet mange positive tilbakemeldinger i sosiale medier og i rett i Altsås innboks. Dagbladet-kommentator, martine Aurdal var heller ikke utelukkende positiv. Discount, valid till, spar over 50 på å abonnere på KK og få med en flott velkomstgave. Norges mest leste matmagasin! abonnement blad ekte mennesker

1 tenkte på “Abonnement blad ekte mennesker”

  1. Ekte engasjement, ideen til bladet fikk hun for to år siden, og har siden det fått med seg.

Legg igjen et Svar