Elektronikk nettbutikk kina oppland

fra. Nylig mottok vi dette spørsmålet fra noen av våre lesere, og for å klargjøre denne saken, har. Her er en liste over billige nettbutikker fra. Kina som egner seg for forbrukere / privatpersoner. M (DX) er en veldig populær Hong Kong basert nettbutikk, og selger gadgets og alt mulig rierende kvalitet, men veldig billig. Dette bør du shoppe fra Kina - Dingsetips Posten taper millioner på Kina-pakker NRK Sørlandet Her finner du nettbutikker som selger elektronikk, enten det er snakk om utstyr for elektrikeren eller produkter ment for underholdning, rekreasjon, eller noe helt annet. AliExpress er en nettbutikk med vanvittig mange varekategorier. Her kan man kjøpe så forskjellige ting som sminke, klokker, bildeler, møbler, klær. Mesteparten av det du kjøper av elektronikk, dingser, klær og mye annet er produsert i Asia. Men det er likevel noen småting det kan være greit å vite. For Business-2-Business markedet finnes det mange flere sider å velge blant. Ordrenummeret finner du i ordrebekreftelsen du har mottatt på e-post: Meld deg på nyhetsbrev E-post adressen din er nå registrert! M 15 kjoler, 15 sko og mye mer til hvilken pris? M selger klær og mer fra Kina.

Elektronikk nettbutikk kina oppland - Billig elektronikk kina Hjem

Men fortsatt regnes flere svært industrialiserte land som u-land her. Du vil nå motta en e-post der du kan bekrefte påmeldingen. Etter vår erfaring en trygg nettbutikk. Posten gjør alle beregninger for deg og du henter bare pakken på posten som om du skulle bstillt på en norsk nettbutikk. Du kan gjøre røverkjøp på nett fra Kina eller andre land. Posten har høyere kostnader for å videreformidle pakker som kommer fra Kina, enn de får dekket av den kinesiske postoperatøren, sier seksjonssjef i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom Daniel Hegland. Her får du kjøpt klær og tilbehør, filmer, smykker, klokker, elektronikk, og mye annet. Kina, men USB-kontakter, LED-pærer og annet elektro-snadder, kjøper jeg gjerne.

Elektronikk nettbutikk kina oppland - Spare penger på Kina

Man kjøper direkte fra produsent. Mva, da blir prisen 200 x 1,25 250 kroner. Lett litt på etter dette, men fant ingenting som. Som privatperson kan du selvsagt benytte disse sidene, men her må du som regel kjøpe varepartier og ikke enkeltprodukter: m er en stor markedsplass, men hovedsakelig for B2B, altså ikke ment for privatpersoner. På denne maten har du du alltid tilgang til bildene dine. M (DX) har blitt en veldig populær Hong Kong basert nettbutikk, og selger gadgets og alt mulig rart. Volumet med Kina-pakker har aldri vært større i den norske poststrømmen. Bestilte elektronikk fra aliexpress og delene var fremme etter ca en uke.

1 tenkte på “Elektronikk nettbutikk kina oppland”

  1. M er et underselskap til m og selger stort sett det samme, men til en lavere enhetspris ved store bestillinger.

Legg igjen et Svar